مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس: فیلم طالع نحس زندگینامه رژیم صهیونیستی و نتانیاهو است
(خبرگزاری میزان) - نشست رسانهای هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت صبح روز ۵ آذرماه ۱۴۰۳ در حسینیه جماران برگزار شد.
در ابتدای این نشست خبری جلال غفاری قدیر دبیر هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت با گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و هفته بسیج بیان کرد: سینمای مقاومت درک نمیشود مگر اینکه ما مقاومت را به عنوان یک نظریه جهانی درک کنیم.
وی افزود: بنای جشنواره مقاومت به واژه بزرگی به نام مقاومت برمیگردد و بنیان آن به ائمه و پیامبر بازمیگردد و گفتمان مقاومت در عصر تباهی، نور است.
غفاری با اشاره به سخنان رهبر انقلاب گفت: ثبات و صلح تنها با گفتمان مقاومت میسر خواهد شد. این سینما گوشهگیر نیست و رو به جلوست و مطالبهگر است و بدون پیشرفت مرده است. هم تکثرگرا و هم وحدت گراست.
وی ادامه داد: فیلم مقاومت برآمده از مردم است و مقاومت بدون مردم میسر نیست. بالاتر از مقاومت چیزی نیست و همبسته روح لطیف بشری است. گفتمان مقاومت خودخواهی نیست.
دبیر جشنواره مقاومت با اشاره به جملهای از شهید مرتضی آوینی بیان کرد: با الهام از نظریه شهید آوینی رویکرد تازهای را تدارک دیدیم و منطقه خلیج فارس را برای اختتامیه تدارک دیدیم و تا آرمان قدس را برای سینما در اختیار بگیرد.
وی تاکید کرد: ما در نقطهای قرار داریم که ۷۰ سال مظلومیت جهان اسلام را فریاد بزنیم. تنها جشنوارهای که ندای مظلومیت غزه را موضوع خود قرار داده جشنواره مقاومت است.
در ادامه این مراسم سید محمد حسینی مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس اظهار داشت: اسرائیل در سه پایه مبتنی بر رسانه استوار است. صهیونیستها با سینما و دروغپردازی در سینما اسرائیل جعلی را ساختهاند و به هیچ کس نیز اجازه ورود به آن را ندادهاند.
وی افزود: فیلم ساختند و خود را به عنوان یهودیهای عالم معرفی کردند در حالی که تصویر صهیونیستها از دین متفاوت است و در گام سوم خود را قوم برگزیده خواندند و با سینما سعی کردند بگویند که شکست ناپذیرند.
حسینی گفت: طالع نحس خاطرات نتانیاهوست و اطرافیانشان هستند و دنیا خوابیده است. باید دید این سینمای بی رمق اجتماعی و سینمای مبتذل کمدی و دیگر فیلمها چه تاثیری در تمدن ایرانی دارد.
وی افزود: باید به سمتی از سینما کمک کنیم که کسی به تمامیت ارضی کشورمان جرات تعرض را نداشته باشد.
در ادامه نیز دبیر جشنواره فیلم مقاومت گفت: گفتمان مقاومت، درس فرمی و محتوایی سینمای مقاومت و تحول در رویکرد برگزاری جشنوارهها، کشف استعدادهای فیلمسازان مقاومت و حمایت و شبیهسازی شرکتکنندگان در جشنواره امروز مفتخریم که ادعا کنیم جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در دوره هجدهم به عنوان گرید رتبه یک هنری جشنوارههای برگزیده بنیاد ملی نخبگان برگزیده شده است و عزیزان شرکتکننده در جشنواره فیلم مقاومت، آثار برگزیده تمام امتیازهای نخبگی هنری را ذیل بنیاد ملی نخبگان کشور برخوردار خواهند بود که یک اتفاق ویژهای است.
وی همچنین تاکید کرد: جشنواره در بعد بینالمللی این جشنواره را در ۱۸ کشور دنیا مشارکت وجود دارد.
غفاری بخشهای مختلف جشنواره را مشتمل بر بخشهای انیمیشن، بخش دفاع مقدس جایزه مرحوم رسول ملاقلی پور، روایت جایزه شهید محسن حججی، برگزیدگان زیر سی سال، جایزه شهید سید حسن نصرالله و بخش روایت قلم و فیلم نامه جایزه شهید سید مرتضی آوینی، بخش ویژه پژوهش علوم انسانی و سینمای مقاومت و بخش هفتم بخش ویژه تولیدات با هوش مصنوعی در این دوره از جشنواره را از تمایزات جشنواره عنوان کرد.
وی همچنین ادامه داد: بخش مواد تبلیغی و اطلاع رسانی جایزه شهید داریوش گودرزی نیا و جایزه هوش مصنوعی هم به نام شهید بزرگوار سید حسین علم الهدی تفسیرش را خواهید دید.
انتهای پیام/